09:33
0
Ecdadımızı anlatan filmler ülkemiz tarafından pek yapılmadı. Hiç yapılmadı demiyorum çünkü daha önceden tarihimizi anlatan filmler yapıldı ancak onlar tabir yerindeyse onlar anlatmaya kafi olmadı. Lütfen yanlış anlaşılmasın diğer filmlerde beğeni ile izlediğimiz filmler ancak yeterli değildir. Şimdilerde ise Fetih 1453 full izle çekildi ve gösterime girmiş durumdadır.


Gittik izledik filmi. Allah var beğenmedik dersek yalan olur fakat şanlı ecdadımızı anlatmaya yeterli midir ? Elbetteki kafi değildir. Ama filmin eksi yönleri de direkt göze batmaktadır. Mesela Fatih'i temsil eden kişinin sevişme sahnesi ile fatihin hayatının birbiriyle tamamen tezat olduğunu söyleyebilirim. Fatih ki evliyalardandır. Nasıl olurda böyle bir sahneye yer verebilirsiniz diye az da sitem etmedim. Ama yine de Fetih 1453 izle için en kaliteli çekimi bu siteden izleyebilirsiniz.


Değerli dostlar film hakkında daha söylenecek çok şey var fakat sözlerimi noktalamak zorunda kalacağım. Siz de 1453 fetih Film izlesitesinde film hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşmak istemez misiniz? Şimdiden iyi günler dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder